etnh-49hu7r2mg3n5-reowo

Viziteaza site

Comenzi Imbracaminte Burberry USA

Pentru a efectua comenzi online in USA pentru Imbracaminte Burberry intrati pe site-ul oficial al marcii din America, alegeti-va produsul pe care doriti sa-l comandati, dupa care reveniti pe oferte-usa.ro si completati formularul de comanda cu datele articolului de imbracaminte pe care doriti sa-l comandati de la Burberry.

Despre Burberry

De peste 150 ani, mulaumita marcii britanice Burberry, în garderoba barbatilor si a femeilor a patruns o piesa indispensabila de îmbracaminte: trenciul sau impermeabilul. Introdus de Thomas Burberry în 1901, a fost adoptat initial de toti ofiterii primului razboi mondial doar din motive practice. Dupa ce în 1856 a deschis, la doar 21 de ani, un mic atelier de îmbracaminte masculina la Basingstoke, în Hampshire, Anglia, Thomas Burberry a inventat în 1870 stofa din care era confectionata aceasta piesa: tesatura gabardina. Termenul îsi are originea dintr-un vers din Furtuna” de Shakespeare, iar începând cu Burberry a fost considerata o pânza comoda si usoara, dar si rezistenta si impermeabila.

De atunci, trenciul Burberry a intrat în dictionarul Oxford cu definitia “impermeabil de buna calitate”. Apreciat printre alti de Churchill, Eduard VII al Angliei si Arthur Conan Doyle, dar si imortalizat în filme memorabile purtat de Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, Peter Sellers, Ingrid Bergman si Marlene Dietrich, devine o piesa de îmbracaminte iconica.