etnh-57o3iro654wf-h4tz1

Viziteaza site

Comenzi Imbracaminte D&G USA

Pentru a efectua comenzi online in USA pentru Imbracaminte D&G, intrati pe site-ul oficial al marcii din America, alegeti-va produsul pe care doriti sa-l comandati, dupa care reveniti pe oferte-
usa.ro si completati formularul de comanda cu datele articolului de imbracaminte pe care doriti sa-l comandati de la D&G.

D&G USA

Dolce & Gabbana este o casa de moda din Italia, care produce bunuri de lux.Compania a fost pornit? de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana în Milano, Italia. Deja în 2005 cifra lor de afaceri era de 597 milioane€.
Domenico Dolce s-a nascut pe 13 septembrie 1958 în Polizzi Generosa, Sicilia.Stefano Gabbana s-a nascut pe 14 noiembrie 1962 în Venetia, dar alte surse spun ca ar fi Milano. Cei doi s-au întâlnit în Milano unde lucrau pentru aceiasi casa de moda. În 1982 cei doi au deschis un birou de consultari în privinta designului. În timp a crescut si a devenit Dolce & Gabbana”. Si-au prezentat prima colectie pentru femei în 1985 în Milano, iar un an mai târziu si-au deschis primul magazin.
Doi ani mai târziu au lansat linia lor de tricouri, iar în 1989 au început proiectarea de lenjerie intima si costume de înot (Domenico). Dolce si Gabbana au început sa exporte produsele lor în Japonia si în alte tari cum ar fi SUA, unde au facut propriile showroom-uri în 1990. În acelasi an au prezenta colectia pentru barbati. Si-au lansat primul parfum Dolce & Gabbana în 1992.