Navigarea pe site-ul oferte-usa.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

oferte-usa.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre oferte-usa.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
Utilizator orice persoana care viziteaza site-ul oferte-usa.ro.
Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Intermediar, Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Intermediar si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora. Comanda va fi trimisa în scris prin e-mail.

Intermediarul asigura Clientului posibilitatea de a comanda produse comercializate on-line în Statele Unite ale Americii precum si livrarea produselor comandate. Site-ul oferte-usa.ro contine link-uri catre site-uri din Statele Unite ale Americii care pot fi folosite de catre Clienti pentru selectarea produselor.

Pentru plasarea unei comenzi in Statele Unite ale Americii (USA), Clientul identifica produsul dorit de pe orice site din USA si verifica daca modelul se afla pe stoc, inclusiv marimea/culoarea/cantitatea dorita.

Clientul completeaza formularul de comanda sau transmite un mesaj la adresa Comenzi@Oferte-USA.ro pentru a comunica produsele pe care doreste sa le comandate din USA, precum si link-ul produsului dorit si datele de identificare ale modelului: cod produs, marime, culoare, cantitate, precum si datele sale de contact.

Intermediarul calculeaza taxele de vanzare si de transport si comunica Clientului prin e-mail pretul final al produsului comandat. Pretul final include pretul produselor, sales tax” taxa suplimentara adaugata la pretul produsului de catre comerciantii din S.U.A., taxele de livrare în S.U.A., taxele de transport din S.U.A în România si comisionul Intermediarului si al partenerului sau din Statele Unite ale Americii în cuantum total de 10% din valoarea comenzii.

Dupa comunicarea pretului final, Clientul are obligatia sa achite un avans de 30% din valoarea comenzii numerar la sediul Intermediarului sau in contul Intermediarului.

Drepturile si obligatiile Clientilor si ale Intermediarului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Intermediarul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Clienti. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Clienti prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de oferte-usa.ro, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Client de a inceta de indata accesarea oferte-usa.ro.