Compania noastra este specializata un transportul rapid si sigur al coletelor din SUA in Romania. Organizam saptamanal transport din America. Coletele pleaca din America in fiecare zi de vineri si ajung in 7 zile.

Se pot transporta din America, atat comenzile Dumneavoastra facute pe diverse site-uri din America, cat si coletele pe care le trimit persoane fizice sau firme, din America in Romania.

Nu exista o limita minima sau maxima a coletului. Transportul se face cu avionul. Pentru coletele agabaritice, se va organiza transport maritim.

Costurile de transport America Romania sunt de 13$/kg. Fractiile de greutate se rotunjesc in sus. Nu exista alte taxe suplimentare de transport.

Livrare

Livrarea coletelor din America se face la sediul nostru sau se pot trimite prin curier cu pretul de 12 lei/kg in Bucuresti si 18 lei/kg in restul tarii.

Comenzi

– Pentru persoanele care fac cumparaturi si comenzi din USA, de pe site cumparaturi online.
– Pentru persoanele care vor sa fac cumparaturi din SUA cu livrare la o adresa din America.

Acum puteti face comenzi online de pe orice magazin online din SUA cu livrarea cumparaturilor la o adresa din America.

Servicii

– preluarea coletelor
– intocmirea formalitatilor de transport aerian
– transport SUA Romania
– livrarea coletului in Romania (la reprezentanta sau la domiciliul Dumneavoastra) .

Preluarea coletelor din America (pentru persoanele are locuiesc in America si doresc sa transporte un colet din America in Romania)
Oferim servicii complete de transport din America: de la preluarea coletelor, intocmirea formalitatilor pana la procesul de transport aerian si livrarea produselor in Romania.
Ridicam coletele de la domiciliul Dumneavoastra (la o distanta de pana la 15 mile de la sediul nostru din New York) pentru numai 20$.
Pentru distante mai mari de 15 mile, pretul este 1,25$/mila+toll. Pentru ridicare de la domiciliul Dumneavoastra, toate coletele trebuie sa fie cantarite, dimensionate si intotite de inventarul obligatoriu. Asiguram si consultanta vamala.
Pentru mai multe detalii, puteti contacta reprezentantul nostru la numarul 646 417-3743 (din America) sau 0740.278.440